Szórakozás

Kubai operatőrrel kavart Xantus Barbara

A színésznő rendszerint a fiatalabb férfiak társaságát keresi, miután véget ért a házassága Szurdi Miklóssal.

Xantus Barbara és Szurdi Miklós húsz év után adták be a válási papírokat 2012-ben, de bármennyire is példaértékűen jó maradt a kapcsolatuk, mindketten új partnert keresnek. Xantus márciusban arról nyilatkozott, hogy egy fiatalabb férfi oldalán megtalálta az igazit, ám a szerelemnek azóta vége, sőt közben egy másik rövid kapcsolata is volt.

“A közelmúltban egy forgatás során összejöttem egy nagyon édes, fiatal, kubai operatőr sráccal. Bár tíz évvel fiatalabb volt nálam, ő ennek ellenére nagyon bölcs és életvidám fiatalember. Bár a szerelem elmúlt, ma is jó barátok vagyunk” – idézi a Blikk Xantus Barbarát, aki márciusi kalandjáról is mesélt.

“Jól indult a kapcsolatunk, de engem csomagostul, a gyerekeimmel együtt kell elfogadnia annak, aki engem akar. Ez utóbbival pedig gondjai voltak a barátomnak. Ezek után egyértelmű volt, hogy mi ketten nem illünk össze, és szakítottam vele. Amit egyáltalán nem bántam meg. Sőt, így utólag annak örülök, hogy nem mutattam meg országnak-világnak, hogy ő az én új párom… Elég nevetséges lett volna, amikor meg pár hét múlva már arról olvashattak volna az emberek, hogy már vége is a ‘nagy szerelemnek’. Mindenesetre nyitott vagyok egy új kapcsolatra, és biztos vagyok abban, hogy egyszer eljön majd az igazi” – tette hozzá.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik