Szórakozás

Idén nem lesz X-Faktor, helyette jön a Got Talent

Az RTL Klub öt széria után parkolópályára teszi az X-Faktort. A Hungary's Got Talent-re viszont már mától lehet jelentkezni.

Az RTL Klub idén már nem tervez újabb évadot az X-Faktorból, úgy tűnik, az ötödik volt az utolsó. A műsorral együtt a mentorok is eltűnnek, Tóth Gabi, Szikora Róbert, Little G és Alföldi Róbert is minden bizonnyal búcsút inthet milliós sztárgázsijának, helyettük ugyanis új zsűritagok foglalnak majd helyet az ítészek székében, egy új tehetségkutatóban.

“A hír igaz, a világhírű Got Talent formátumot most mi is elhozzuk az RTL Klub nézői­nek. A tehetségkutató show ősztől Hungary’s Got Talent címmel látható majd a képernyőn” – mondta a Blikknek Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója.

A műsort egyébként, csakúgy, mint az X-Faktort, Simon Cowell álmodta meg még 2006-ban, tavalyelőtt pedig az Attraction csapatának köszönhetően Magyarország is beírta magát a történetébe, amikor Londonban sikerült megnyerniük. Az RTL Klub már fel is kérte a csapata vezetőjét, Szűcs Zoltánt, hogy zsűritagként legyen részese a magyar változatnak.

A Hungary’s Got Talent előkészületei már zajlanak, hétfő estétől bárki jelentkezhet, aki kedvet érez, és meg akarja mutatni magát. A műsor alcíme: A tehetség itthon van, így a jelentkezésnél semmilyen feltételnek nem kell megfelelni, 4 éves kortól bármilyen műfajú produkcióval lehet nevezni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik