Élet-Stílus

Pofonegyszerű: sminkmatrica különleges alkalmakra

sminkmatrica (sminkmatrica)
sminkmatrica (sminkmatrica)

A legújabb őrület, amivel még időt is megspórolhatsz: a smink-és körömmatrica. Nincs más dolgod,mint felragasztgatni őket a megfelelő helyre,és már indulhatsz is bulizni!

Tudtad,hogy egy átlag nő körülbelül 15 hónapot pazarol el az életéből sminkeléssel? A legújabb őrülettel ez a hosszadalmas művelet leredukálható pár percre- írja a DailyMail.

Túl szép,hogy igaz legyen? Claire Coleman tesztelte:

“Számtalanszor megpróbáltam már profi sminkeseket meghazudtoló módon kifesteni magam, a végeredmény azonban elmaradt a várakozásoktól.Órákig árnyékoltam a legkülönfélébb ecsetekkel, szempillát pödörítettem, de mégis maszatos és csúnya lett az összhatás. Amikor először hallottam a sminkmatricákról, szkeptikus voltam, de hamar fanatikussá váltam.” Claire “matricás” make upjáról itt találsz fotókat.

Mi is azoknak a hölgyeknek ajánljuk, akik már küzködtek órákig egy műszempillával, vagy remegő kézzel próbáltak meg tusvonalat hozni, amiből végül csak hullámvonal lett. Ezek a matricák többször is felhasználhatóak, és már számtalan színben, mintában,méretben hozzájuthatunk.

Azoknak, akiknek a körömlakkozással gyűlt meg a bajuk, a különféle körömmatricák nyújthatnak segítséget. Arra figyeljünk, hogy ezek a matricák “nyomogatás” nélkül is szuperül tapadnak, elég egyszer odailleszteni a szemünkre vagy a körmünkre, ezzel készen is vagyunk, nem kell aggódnunk,hogy leesik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik