Szórakozás

Betongerendák borultak az útra

teherautó (teherautó baleset, )
teherautó (teherautó baleset, )

Karambolozott autókat akart kikerülni, ezért csúszott árokba egy kamion.

Ahogy arról korábban beszámoltunk nem sokkal 12 óra után árokba csúszott egy kamion Dunaújváros közelében.

Információink szerint két autó ütközött össze a 6-os út és a Papírgyári út kereszteződésében. A balesetet szenvedett kocsikat akarta kikerülni egy túlméretes szállítmánnyal megrakott nyerges vontató, amikor a kerekei alatt megcsúszott az útpadka – mondta a Fehérvár24-nek Farkas- Bozsik Gábor a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Fotó: Farkas-Bozsik Gábor

A helyszínre a megyei Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat és a dunaújvárosi hivatásos tűzoltók indultak el. A helyszínről egy súlyos és két könnyű sérültet szállítottak el a mentők.

A kamion a Papírgyári útról kanyarodott rá a 6-os útra Budapest felé, amikor a vontatmány bal hátsó kerekei az út melletti útpadkára gurultak. A három darab húsz tonnás betongerenda, és a szerelvény súlya alatt a padka megrogyott és a kerekek megsüllyedtek, végül valamennyi jobb oldali kerék a levegőbe került.

Fotó: FMKI

Egy dunaújvárosi gazdasági társaság kétszáz tonnás darujával pakolták át a betongerendákat egy másik kamionra. Este fél kilencre talpra állították a kamiont, a betonelemek átrakodása és az út megtisztítása után, fél tíz előtt indulhatott meg a forgalom a 6-os úton.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik