Kultúra

Ötszáz program a Művészetek Völgyében

kapolcs (ingyenes, )
kapolcs (ingyenes, )

Pár nap múlva kezdődik Magyarország legnagyobb összművészeti fesztiválja.Közel ötszáz programmal várja a 23. Művészetek Völgye a látogatókat a Balaton-felvidéken. A fesztivál a hagyományokhoz híven Kapolcson, Taliándörögdön, Monostorapátiban és Vigántpetenden zajlik július 26. és augusztus 4. között.

A fesztiválozók találkozhatnak Hobóval, Palya Beával és az udvarában Maszkurával és a Tücsökrajjal, a Momentán társulattal, a Rájátszással, Dés Lászlóval és Esterházy Péterrel egy produkcióban, Jónás Verával, Slam poetryvel, saját versudvarukban a Kalákával és éneklő és versfaragó vendégeikkel, mint Varró Dániel, Geszti Péter vagy Lackfi János.

De ott lesz Müller Péter Sziámi vagy Szalóki Ági is, a Blue sPot színpadán olyan fellépőket láthatnak saját produkcióikban és közös zenélésekben, mint Sena, az Anna & the Barbies, a Kistehén, Frenk, az Elefánt zenekar, a Roy és Ádám Trió, Ferenczi György és a Rackajam, vagy a jazz színpadon Harcsa Veronika, Gyémánt Bálint, Sárik Péter, a Dresch Quartett és rengeteg más hazai zenész, művész, versfaragó, csepürágó-írják a fesztivál közösségi oldalán.

Gazdag műsorral készül a Muharay udvar, lesz völgykomolyzene, gyerek és felnőtt színházi előadásokkal szórakoztat a Cilinder udvar, Szőke András az Ősök házába várja a fesztivállátogatókat, miközben túrákkal, közös biciklizésekkel, társasjátékbirodalommal, kézművesek találkozójával, high tech 3Ds bemutatókkal és szakadatlan közös zenélésekkel várja vendégeit nappal és éjjel a Völgy és fesztiválhelyszínei!

Részletes program itt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik