Üzleti tippek

Szekeres Adrien-koncert a világhálón is – Élő, internetes koncertközvetítés a TVnet segítségével

2006. május 25., Budapest - Élőben közvetíti Szekeres Adrien lemezbemutató estjét a TVnet saját weboldalán.

Az internetezők is részesei lehetnek Szekeres Adrien exkluzív lemezbemutató koncertjének a TVnet weboldalán. A világháló segítségével – a koncert látogatóin kívül – egyszerre akár ötszázan is élvezhetik a Thália Színház-beli est hangulatát, és az énekesnő – négy év után jelentkező – második önálló albumát.

Szekeres Adrien koncertjét a legkorszerűbb alkalmazással, egy videolan szoftver segítségével élőben, saját honlapján teszi elérhetővé a TVnet. Az est nyomon követéshez csupán Windows Media Player (amely minden Windows XP operációs rendszerben megtalálható), és legalább 1 Mbit/sec internetkapcsolat szükséges a felhasználók részéről. A TVnet a helyszínen egy olyan PC-vel lesz jelen, amely a felvevőkamerákról érkező videójeleket veszi és alakítja át internetes adatfolyammá. A koncert jó minőségben való élvezhetőségét – az ügyfelek nagy részénél már rendelkezésre álló – ADSL 3G sávszélesség is biztosítja.

A TVnet korábban is közvetített különböző eseményeket a világhálón: NETTV néven működő internetes televízióján koncertek, kiállítások, sportesemények és egyéb, változatos rendezvények kerültek „adásba”, amelyek hátterében egy RealPlayer médiaszoftver áll.

Szekeres Adrien lemezbemutató estjét május 25-én, 20 órától követhetik figyelemmel az internetezők, a koncert sztárvendége Gáspár Laci és a Fool Moon lesz.

###

TVnet Kft. (www.tvnet.hu ; www.adsl3g.hu ):
A TVnet Kft. 1994 októberében alakult azzal a céllal, hogy a kábeltelevíziós hálózaton keresztül adatátviteli szolgáltatásokat biztosítson. Az Euroexpert 2004 augusztusa óta többségi tulajdonosa a TVnet Kft.-nek, amely a hazai internetes piac egyik legdinamikusabban fejlődő vállalata. Az új tulajdonos által végrehajtott célirányos átszervezésének köszönhetően, alig több mint egy évvel az átalakítás után a TVnet megháromszorozta előfizetőinek számát, duplájára növelte árbevételét, illetve jelentősen növelte földrajzi lefedettségét.

A TVnet 1996-ban elsőként indította el Kábelnet szolgáltatását egyéni és üzleti előfizetői számára. A cég szolgáltatásai között az ADSL, az ADSL 3G, a LAN, a TVfon, IP TV és a Kábelnet kiépítés is megtalálható. A TVnet értékesítési munkatársai az ügyfelek különleges igényeire, egyedi ajánlatokat is készítenek. A 24 órás telefonos ügyfélszolgálaton magasan képzett kollégák biztosítják a felmerült problémák gyors és szakszerű elhárítását.

A TVnet 2005-ös nettó árbevétele meghaladta az 1 milliárd forintot, ezzel a cég megduplázta előző éves forgalmát. Ügyfeleinek száma is dinamikusan nőtt: 2004-ben 8 534 TVnet előfizető volt, 2005 végén pedig a cég ügyfeleinek száma elérte a 14 800-at.

További információk:
TVnet Kft. B&D ComMedia Kommunikációs Iroda
Katona Phaedra, marketing igazgató Béres Anikó, ügyvezető igazgató
tel.: 999-45-68, 30/406-01-44 tel.: 201-2512
e-mail: phaedra.katona@tvnet.hu e-mail: aniko.beres@commedia.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik