Élet-Stílus

Kivágták a teljes benini válogatottat

Nem mutattak kellő hazaszeretetet az Afrika-kupán, ezért a szakmai stábot és játékosokat is elküldték Beninben. Gascoigne ismét rács mögé került, a Stoke City támadójához hasonlóan. Rövid focihírek.

Kihagyja a szezon hátralévő részét Gary Cahill, a Bolton bekkje, akinek vérrög keletkezett a karjában.
A rendőrség testi sértés gyanújával letartóztatta Ricardo Fullert, a Stoke City jamaikai játékosát, akit vasárnap hajnalban egy night club előtti incidens kapcsán “fogtak meg”.

Ittas vezetés miatt került letartóztatásra Paul Gascoigne, az egykori legendás angol futballista.

A Vicenza elleni 3-1-es vereséget követően az olasz második ligában szereplő Reggina vezetősége menesztette Ivo Iaconit, a klub trénerét. Az edző helyét ideiglenesen Roberto Breda, az ifik korábbi mestere vette át.

Henk Ten Cate az Egyesült Arab Emirátusok-beli Al-Ahly együttesének edzője lett. A holland tréner három és félhónapos szerződést kötött a dubaji klubbal.

Bokasérülése miatt hat hétig nem léphet pályára a Fulham dél-afrikai középpályása, Kagiso Dikgacoi.

A Levszki Szófia megvált Youssuf Rabehtől, a csapat marokkói védőjétől, aki az orosz első ligába frissen feljutott Anzsi Mahacskala játékosa lett.

A Benini Labdarúgó Szövetség menesztette a válogatott edzőjét (Michel Dussuyer), a teljes stábot, valamint a játékosokat is. A válogatott a csoportja harmadik helyén végzett az aranyérmes Egyiptom és a bronzérmes Nigéria mögött a nemrég véget ért Afrika-kupán. A szövetség indoklása szerint a csapat tagjai a tornán nem mutattak kellő hazaszeretetet.

“Minden egyes szurkolónak szeretném megköszönni, ahogy velem bánt” – nyilatkozta a Chelsea-Arsenal mérkőzést követően John Terry, akit a hazai szurkolók a “szexbotrány” ellenére is kettőzött erővel biztattak.

A Bundesliga 2-ben Király Gábor csapata kikapot a ligautolsótól: 1860 München-Ahlen 0-1.

(Cikkünket partneroldalunktól, a focitipp.hu portáltól vettük át)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik