Foci

Idegenben győzött az ETO és kapott ki az UTE

Győri ETO (győri eto, )
Győri ETO (győri eto, )

A győriek a másodosztályú Sopron vendégjátékában gáláztak, míg az Újpest a Kecskemét otthonából egy pontot sem tudott elhozni a Ligakupa 2. fordulójában.

A bajnoki címvédő az előző körben nagyarányú győzelemmel küldte haza a Tatabányát az ETO-parkból, és a gólszerzésre most sem lehetett panasz. Az első játékrész 30. percében Stanisic juttatta előnyhöz Pintér Attila csapatát, míg a második félidőben Pátkai, Kronaveter és Burgos is betalált. A házigazdák közül egyedül Szabó volt eredményes a meccs hajrájában.

A kecskeméti lila-fehérek a budapesti lila-fehéreket látták vendégül szerdán kora este. Az első 45 perc nem hozott gólt, a második periódus első pár minutumában azonban zajlottak az események. Előbb Pekar került fel az eredményjelzőre a hazaiaktól, amire gyorsan jött a válasz, Simon ugyanis két perccel később egyenlített. Néhány levegővételnyit követően azonban máris emberhátrányban találta magát az UTE, miután Eninfult piros lappal küldte a bíró az öltözőbe. Megpecsételődött ezzel a vendégek sorsa, igaz, a KTE győztes gólja csak a 64. percben érkezett Nagy révén.

Eredmények – Ligakupa

A csoport

Vasas – Várda SE 1-0 (1-0)

C csoport

Kecskemét – Újpest 2-1 (0-0)

D csoport

Honvég – Cegléd 5-3 (2-0)

F csoport

Sopron – Győr 1-4 (0-1)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik