Élet-Stílus

A polip felállította a végső sorrendet

Paul, a futballjós polip pénteken a világbajnoki bronzmérkőzésre és a holland-spanyol döntőre is tippelt.

Az oberhauseni óceanárium polipját, pontosabban jóslatait illik komolyan venni, hiszen az elődöntőig bezárólag az összes német vonatkozású vb-meccs végkimenetelét eltalálta. Naná, hogy a bronzmérkőzésre is tippelt, és Németország egy emberként sóhajtott fel, amikor a két és fél éves állat a német zászlóval ellátott etetőből vette el táplálékát.

Paul később a döntőre is jósolt – pályafutása során először tette ezt egy olyan találkozó kapcsán, amelyben nem érdekelt a Nationalelf -, és „szerinte” a spanyolok legyőzik a hollandokat. Spanyolországban kezdik megszeretni Pault, miután az elődöntő előtt is jól tippelt, Németországban azonban némileg veszített a népszerűségből, sokak szerint a spanyolok a polip jóslata miatt győzte le a kedvenceket szerda este, és haragosai a legszívesebben valamelyik étterem étlapján láttak volna viszont a tengeri „herkentyűt”.
A polip felállította a végső sorrendet 1

Ami a döntőt illeti, Mani, a szingapúri papagáj nem ért egyet a polippal, szerinte ugyanis a hollandok győznek. A jóslásból élő Mani (10 szingapúri dollárért bárkinek elárulja jövőjét) ugyanis az elő tartott két kártyából azt választotta ki, amelynek a hátoldalán Hollandia zászlója volt található. A polipon és a papagájon kívül világszerte számtalan más állat, tyúk, kutya, macska jósolt a döntőre – természetesen vegyes eredménnyel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik