A 120 négyzetméter alapterületű üzlet belseje teljes mértékben a budapesti cukrászda hangulatát fogja tükrözni. Ugyanazok az asztalok, székek és berendezési tárgyak lesznek, mint a Vörösmarty téri cukrászdában. A kínálat a tradicionális magyar süteményektől (Esterházy-torta, dobostorta, Gerbeaud szelet stb. ) egészen a teasüteményekig, kandírozott gyümölcsökig terjed.
Több, mint egy évet tanult Magyarországon, a Gerbeaud Termelőüzemében az a japán cukrász, aki a tokiói üzlet pultjaira is készíti majd a magyar finomságokat. Tókióban Böléné Vlasics Gyöngyi –a Gerbeaud Kávéház igazgatónője – vezeti majd a cukrászdát, míg a japán cukrászok munkáját László Péter mestercukrász segíti.
A Cukrászda nyitása csak az első lépés a Gerbeaud japán terjeszkedésében. Év végén egy édességbolt nyitását is tervezik – szintén Tokióban -, ahol kiváló Gerbeaud csokoládékat és bonbonokat lehet majd kapni.