Élet-Stílus

Három bűnbak a Real Madridnál

A kupában elszenvedett 0-4-es vereség miatt három embert is kitett a keretből a szintén bizonytalan helyzetű Real Madrid-tréner. Metzeldert, Gutit és Drenthét a lelátóra száműzték.

A nyáron több 250 millió euróból megerősített Real Madrid az utolsó öt találkozójából mindössze egyet tudott megnyerni, ráadásul a hétközi kupameccs odavágóján döbbenetes, 4-0-s vereséget szenvedett a harmadosztályú, és korábban teljesen ismeretlen Alcorcón vendégeként.

A spanyol lapok már az edző, Manuel Pellegrini lehetséges utódairól cikkeznek. Az AS és a Sport című lap is állítja, a Villarrealtól érkezett chilei tréner ultimátumot kapott: amennyiben a hétvégén a Getafe, majd jövő kedden az AC Milan ellen is elbukik a csapat, akkor mehet amerre lát…

A tréner egyelőre a kezdő átrendezésével, és néhány gyengén teljesítő játékos kiebrudalásával próbálja menteni a helyzetet. A Getafe elleni szombat esti derbire három, a kupában még szereplő játékost nem nevezett. Metzelder, Guti és Drenthe feltehetően jó időre kijátszotta magát a kezdőből, a városi derbin a kispadon sem kaptak helyet, a lelátóról kell szurkolniuk a társaknak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik