Korábban a Csúcsfogyasztóban:
Adathordozó sushi
Világító teafilter
Zöld, zöldebb, legzöldebb
Kim Been a nanotechnológiát hívta segítségül a hordozható pirítóssütő megalkotásához. Nem kell hozzá vezeték, konnektor, működése pedig a kerámiatalpú vasalóéhoz hasonló. Csak fogjunk tenyerünkben egy szelet kenyeret, helyezzük rá a „sütőlapát” egyik oldalát, miközben a másikon oldalán pillangó-illusztrációk tűnnek fel, ahogy egyre jobban sül a pirítósunk. Míg a hagyományos pirítóssütő 2-3 perc alatt végzi el ezt a feladatot, addig a tenyérben fogható „kistestvére” ennél valamivel lassabban dolgozik. Sőt, ahogy végeztünk az egyik oldallal, meg is kell fordítanunk a kenyeret, hogy egyenletesen megbarnuljon mindkét oldala.
Attól pedig nem kell félni, hogy a kenyérrel együtt a tenyerünket is megégetjük! A karbon nanoszemcsék ugyanis nem hevülnek túl, így mindenféle bőrégés nélkül megúszhatjuk a kenyérpirítást.
A hordózható pirítóssütő elsősorban kempingezőknek ideális, illetve azoknak is kényelmes eszköz, akik a munkahelyükön is szeretnének szendvicseket készíteni.
Javasoljon Ön is témát a Csúcsfogyasztóba!