Élet-Stílus

Nagybevásárlás a Schalkénál

Újabb védővel erősítette meg a sorait a német labdarúgó-bajnokság ezüstérmese, a Schalke. A 23 esztendős Heiko Westermann az Armina Bielefeld együttesét hagyja el a gelsenkircheni klub kedvéért.

Kapcsolódó linkek


nemetfoci.lap.hu
sport.lap.hu


A 23 éves, remek szerelőkészséggel megáldott védő 2011-ig kötelezte el magát új állomáshelyén.

Heiko Westermannra nyugodtan rábiggyeszthetjük az elnyűhetetlen jelzőt is, hiszen a legutóbbi két szezonban mindössze egy Bundesliga-találkozót hagyott ki. „Jó képességekkel megáldott labdarúgó, ráadásul a vele folytatott beszélgetések során meggyőződhettünk arról, hogy tökéletesen passzol a csapatunkhoz. Nem kétséges, a következő néhány évben az egyik meghatározó játékosunk lehet” – mondta Westermanról Mirko Slomka, a bajnoki ezüstérmes, emígy BL-szereplő Schalke edzője.


A Bielefeldtől igazolt védő a gelsenkircheni klub negyedik nyári igazolása, korábban a Hansa Rostock kapusa, Mathias Schober, az Eintracht Frankfurt támadó középpályása, Jermaine Jones, illetve a 19 éven aluli csapatból felhozott ifjú védő, Benedikt Hoewedes kötelezte el magát a Schalkéhoz, és még érkezhet a korábban a Juventusban is megfordult Stephen Appiah a török Fenerbahcétól.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik