Élet-Stílus

Komoly lehetőség előtt Nagy “Hóhér” József

Bár még az Universum Box-Promotion nem jelentetett meg közleményt, de a profibox.hu megtudta, hogy hétfőn az összes szerződés aláírásra került, így a június 30-i stuttgarti rendezvényen megrendezésre kerül a Denis Inkin - Nagy József összecsapás.

Kapcsolódó linkek

profiboksz.lap.hu
sport.lap.hu

A két veretlen nagyközépsúlyú bunyós összecsapásának nem a hadházi kedvenc az esélyese, hiszen Denis Inkin (30-0-0) Németországban gyakorlatilag hazai pályán mozog, de az orosz klasszis (WBO ranglistavezető) ráadásul címvédőként lép kötelek közé a WBC nemzetközi bajnoki mérkőzésen.

“Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy kikaphatok. A vereség után el kellene gondolkodnom, merre tovább, de tudom, hogy igazán komoly cím közelébe már nem kerülhetnék. Na, ezért is készülök minden erőmmel profi pályafutásom eddigi legfontosabb mérkőzésére.” – nyilatkozta a monokli.com oldalnak a magyar öklöző.

“Teljes gőzzel készülök, keményen nyomom a melót, a futásokat, erősítéseket, s a kesztyűs edzéseket egyaránt. Tudom, jó bunyós az orosz, de nem csak dumának szánom: kint is meg kell vernem! Érzek magamban annyi erőt, hogy olyanokat mutassak neki, amitől el fog menni a kedve. Nehéz most bármit is mondani, hiszen idegenben csak Amerikában volt egy felhozó meccsem, de úgy érzem, meg fogom oldani a dolgot” – mondta a még veretlen Nagy József (17-0-0).

Ajánlott videó

Olvasói sztorik