Élet-Stílus

Trezeguet kitart az Öreg Hölgy mellett

A korábbi hírekkel ellentétben David Trezeguet továbbra is a Juventus alkalmazásában marad. A világ-és Európa-bajnok francia támadó 2011-ig hosszabbította meg a szerződését a torinói klubbal.

Kapcsolódó linkek

foci.lap.hu
sport.lap.hu


„Büszke vagyok arra, hogy további négy évig ezt a remek klubot szolgálhatom. A karrierem és az életem szempontjából is komoly döntést hoztam. Sokat köszönhetek a Juventusnak, amellyel minél több sikert szeretnék még aratni – mondta a 29 éves csatár, aki 140 gólt szerzett az elmúlt hét idényben.

A klub vezetői az elégedettség hangján kommentálták a szerződéshosszabbítás tényét. „Mindig is az volt a szándékunk, hogy itt tarsunk egy olyan bajnokot, aki hét éve van a klubnál, és ez idő alatt sok góllal segített bennünket a céljaink elérésében. Sokat beszélgettünk Trezeguet-vel, és olyan szerződést sikerült kötnünk, amellyel mind a két fél elégedett lehet” – így Jean-Claude Blanc vezérigazgató.

Korábban arról cikkezett a szaksajtó, hogy Trezeguet távozik a csapattól, mert az Öreg Hölgynek becézett Juvénél már nem számítanak rá. Idevág, hogy sok kritikát kapott az elmúlt időszakban a játéka miatt, annak ellenére, hogy 15 góllal segítette a gárdát a feljutásban. „Nagyon hízelgő volt a számomra, hogy a klubvezetők végül mindent elkövettek azért, hogy megtartsanak. Tulajdonképpen ez vezetett oda, hogy elfelejtettem a félreértéseinket. Már előre nézek” – jelezte „Trezegól” hogy már szent a béke.

A francia csatárt, aki 2000-ben csatlakozott a torinóiakhoz, az Lyon és a Valencia is szívesen látta volna a soraiban. A tavalyi bundabotrányt követően a másodosztályba száműzött, de idén visszajutott klubnál a kapus Gianluigi Buffon is hosszabbított, új szerzeményként pedig eddig a világbajnok olasz Vincenzo Iaquinta, az argentin Sergio Almiron, valamint a portugál Tiago Mendes érkezett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik