Élet-Stílus

Távozott az FC Sopron vezetőedzője

Újra edzőt vált az FC Sopron, ám ezúttal nem a klub mondott fel a szakvezetőnek, Dario Bonetti kezdeményezte a szakítást.

Kapcsolódó linkek


foci.lap.hu
sport.lap.hu


„Minket is váratlanul ért a szakember elhatározása. Bonetti maga kérte, hogy engedjük el, mert a lakóhelye közelében egy harmadosztályú csapatnál kíván dolgozni” – nyilatkozta Ambrus András, a soproni klub alelnöke a távirati irodának. Úgy hírlik, Bonetti új csapata a Gallipoli lehet. Az 55 esztendős olasz szakember 2006 tavaszán dolgozott először Sopronban, majd idén márciusban Csertői Aurélt váltotta, összesen 19 bajnokin dirigálta a csapatot.

Sopronban nem újdonság az edzőcsere, hiszen 2005 ősze óta 11 szakvezető (ki rövidebb-hosszabb ideig, egyesek többször is) foglalt helyet a kispadon. A héten felröppent a hír, hogy a többségi tulajdonos, Vízer László Máriusz is búcsút inthet a soproni labdarúgócsapatnak, ám ezt később cáfolták.

Az FC Sopron egy hét halasztással hétfőn kezdi meg a felkszülést a következő bajnoki szezonra, ha addig nem sikerül megállapodni az új edzővel, akkor Végh Tibor, a ligacsapat trénere vezényli az edzéseket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik