Élet-Stílus

Kásás a harmadik legjobb pólós

Kásás Tamás, a magyar válogatott és az olasz Pro Recco klasszisa a harmadik helyen végzett a férfi vízilabdázók között az Európai Úszó Szövetség (LEN) és hivatalos magazinja által megejtett szavazáson. Az élen a horvát Miho Boskovic végzett.

Kapcsolódó linkek


vizilabda.lap.hu
sport.lap.hu


Az 51 országot tömörítő európai szövetség (LEN) és hivatalos magazinja által megejtett szakértői szavazásán a horvát Miho Boskovic futott be elsőként a férfi vízilabdázók között.

A 24 éves játékos a világbajnoki döntőben a magyarokat felülmúló horvát válogatott legjobbja volt, az Euroliga négyes döntője végén pedig klubcsapata, a második helyen zárt Jug Dubrovnik pólósaként a torna MVP-jének választották meg. A Pro Reccóval Euroliga-győztes, emellett olasz bajnok és kupagyőztes Kásás Tamást – Boskovic, valamint a spanyol Guillermo Molina mögött – a harmadik legjobbnak látták az ítészek. A hölgyeknél a spanyol Blanca Gil Sorli nyert.

Ami az úszókat illeti: a nőknél a francia Laure Manaudou, míg a férfiaknál az olasz Filippo Magnini lett Európa legjobbja 2007-ben. A mű- és toronyugróknál két orosz végzett az élen: a férfiaknál Gleb Galperin, a nőknél Julija Pahalina. Szinkronúszásban a spanyol Gemma Mengualt látták a legjobbnak, a vízi maratonistáknál pedig a német Thomas Lurz, illetve az orosz Larisza Ilcsenko lett a győztes.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik