Élet-Stílus

Pornó után sötétség a TV2-n

Felfüggeszti műsorszolgáltatását július 2-án 19 órától, 30 percre a TV2 - közölte internetoldalán a csatorna. A felfüggesztést a 2002-es Big Brother egyik jelenete miatt kapták.

Az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) kifogásolta a Big Brother 2002. november 4-i adásának infrakamerás jeleneteit, melyben két szereplő, Évi és Renato intim együttléte volt látható.
Az ORTT az éjfél előtt sugárzott adás egyes részeit pornó jelenetnek minősítette és 30 perc “elsötétítéssel” szankcionálta a bemutatást.

A TV2 július 2-án, 19 órától 30 perces elsötétítéssel tesz eleget a fenti határozatban érvényesített szankciónak. Így a Magellán adása elmarad, a félórás büntetés lejártát követően a – műsorújságban előzetesen közölt – produkciók azonban változatlan sorrendben kerülnek bemutatásra.


Az ORTT közleménye kifejti: a „Big Brother” valóságshow 2002. november 4-i adásában 23 óra 46 perc és 23 óra 48 perc között Évi és Renátó újabb szexuális aktusát mutatták be, mely a hálószobában a többiek jelenlétében (igaz sötétben és éjszaka) történt. A bemutatott képek tanúsága szerint Évi az éj leple alatt átmászott Renátó ágyába, ahol megtörtént a közösülés. A nézők egy közösülés általános mozdulatait, takaró alatti orális szexre utaló jeleket és két pozíciót láthattak. Az érzelmi töltöttségnek nem volt központi szerepe a látott cselekménysorban, ha csak azt nem tekintjük annak, hogy a közösülés végén Évi megköszönte Renátónak az aktust az alábbi szavakkal: „Köszönöm. Jól esett.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik