Élet-Stílus

Soproni Liga: még mindig nyeretlen a bajnok

A második forduló után is nyeretlen maradt az MTK: a bajnokcsapat hazai pályán döntetlent játszott a Honvéddal a Soproni Liga vasárnap esti találkozóján.

Mind a két csapat vereséggel kezdte az új bajnokságot: az MTK a Kaposvártól, a Honvéd pedig a Vasastól kapott ki a nyitó fordulóban. Nyilván ennek is köszönhető, hogy nagy elánnal kezdtek a felek. A vendégek enyhe mezőnyfölénybe kerültek,
és a 23. percben ezt gólra is váltották. Hercegfalvi kapott egy hosszú indítást, majd estében, 14 méterről a jobb alsó sarokba küldte a labdát. Jóllehet, a válaszra sem kellett sokat várni.

Nem bírt egymással az MTK és a Honvéd (MTI)

Nem bírt egymással az MTK és a Honvéd (MTI)

A 31. percben tizenegyeshez jutott az MTK, ám Pátkai mellé trafált. Három perccel később viszont Pál már nem hibázott: labdaszerzés után 13 méterről a jobb alsóba lőtt. A folytatásban a vendégcsapat előtt adódtak helyzetek, de ezek kimaradtak.

A szünet után Tóth Ivánnak akadt dolga, Bori lövését kellett védenie a vendégek kapusának, majd átellenben Hercegfalvi tesztelte Véghet. Urbán próbálkozását leszámítva sokáig semmi sem történt, majd a hajrában Ivancsics szerezhetett volna gólt, de a kispestiek középpályása 17 méterről a felső lécet találta el.

Soproni Liga, 2. forduló:
MTK Budapest-Budapest Honvéd 1-1 (1-1)
Gól: Pál A. (34.), ill. Hercegfalvi (23.)

Pénteken játszották:
Vasas-Újpest FC 4-2

Szombaton játszották:
Nyíregyházi Spartacus-BFC Siófok 1-0
FC Fehérvár-Szombathelyi Haladás 1-0
ZTE FC – Kecskeméti TE-ERECO 1-0
Paksi FC-REAC 1-3
Diósgyőri VTK – Gabona Trans-Kaposvár 1-0

Hétfő:
Győri ETO – DVSC-TEVA, 20:00

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik