Élet-Stílus

Mourinho hazazavarta Adrianót

Hiába érkezett pontosan a reggeli edzésre Adriano, az Internazionale trénere, José Mourinho hazazavarta a támadót, aki előző este Ronaldinhóval mulatott egy bárban.

Olasz lapjelentések szerint a brazil csatár a hajnali órákig járta a klubokat az AC Milanban futballozó honfitársával. Adriano nem ivott, és másnap reggel pontosan megérkezett az Internazionale edzésére, a tréner haragját azonban ennek ellenére kivívta.

Jose Mourinho szerint a játékosoknak a Genova elleni csalódást okozó mérkőzést követően nem mulatozniuk kellene, hanem arra törekedniük, hogy az akkori teljesítményt ne ismételjék meg még egyszer. A portugál szakember figyelmeztette is a játékosait, hogy kihagyja őket a csapatból. A fenyegetését be is váltotta Mourinho, és nem számít Adriano játékára a Fiorentina elleni rangadón.

Összekaptak (MTI/EPA)

Összekaptak (MTI/EPA)

Julio Ricardo Cruzt sem viszi el Firenzébe a portugál mester, mivel elégedetlen az argentin csatár edzésmunkájával és hozzáállásával. Az argentin csatár a Genova ellen nem teljesítette az edzői utasításokat, és nem Ibrahimovic mögött, hanem mellette játszott a támadóalakzatban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik