Élet-Stílus

Jövőre turnéra indul a Led Zeppelin

A The Sun című brit bulvárlap szerint jövőre a Led Zeppelin majdnem a legendás felállásában indul turnéra. Az elhunyt dobos, John Bonham helyett a fia, Jason fog játszani a fellépéseken.

A csapatnak tagja lesz Robert Plant énekes is, aki pedig a közelmúltban nem vett részt a zenekar közös megmozdulásain, próbáin, s bizonytalan volt, hogy egyáltalán akar-e együtt zenélni társaival. A legendás rockbanda tavaly decemberben óriási sikerrel koncertezett a londoni 02 arénában. Azt a koncertet egyszeri, megismételhetetlen eseménynek harangozták be a zenekar tagjai – Jimmy Page gitáros, Robert Plant énekes és John Paul John basszusgitáros. A bandával már akkor is az a Jason Bonham dobolt. Jason Jimmy Page-dzsel együtt az elmúlt hetekben próbált, de Plant nem tartott velük.

Jövőre turnéra indul a Led Zeppelin 1

Az együttes tavaly decemberi sikere ellenére egészen mostanáig elzárkózott attól, hogy bármit is nyilatkozzék a közös jövőről. Ráadásul Plant Allison Krauss amerikai bluegrass énekesnővel készített – Grammy-díjas – lemezt, s együtt turnéztak az utóbbi időben.

A New Musical Express által idézett lapjelentés szerint a turné jövő nyáron lenne. Robert Plant, akiről úgy tűnt, hogy inkább nem venne részt az esetleges turnén, most állítólag kijelentette: nem tudná elképzelni, hogy ne tartson társaival.

Robert Plant többször, Jimmy Page egyszer lépett fel Magyarországon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik