Közélet

Elkapták a levideózott metrós tolvajt

bilincs(960x640)(1).jpg (bilincs)
bilincs(960x640)(1).jpg (bilincs)

A videónak hála, a rendőrök tudták, kit kell keresni. A férfit barátnője lakásán fogták el.

Ahogy arról beszámoltunk, a történtekről készült felvétel pénteken került fel a youtube-ra, azóta is szépen terjed a Facebookon. A nem mindennapi videó feltöltője azt írja, az eset a 3-as metró vonalán, a Klinikáknál történt csütörtökön. A felvétel készítője azért rögzítette a férfit, mert gyanúsnak találta. És bizony jól tette, a fiatalember kitartóan várt, és mielőtt bezáródtak az ajtók, kikapta a telefont utastársa kezéből, majd az utolsó pillanatba elhagyta a szerelvényt. A felvételt megtekintheti itt.

A rendőrséghez fordultunk, hogy megtudjuk, valódi-e a videó, és ha igen, nyomoznak-e az ügyben. Az Országos Rendőr-főkapitányság szombat délutáni válaszleveléből kiderül, a felvételen egy „éles akció” látható.

Elmondták, a pórul járt nő csatolta feljelentése mellé az utastársa által rögzített videót is. Ez lett a férfi veszte, a VIII. kerületi nyomozók felismerték. A 28 éves tolvaj kezén így elég gyorsan kattant a bilincs, a rendőrök szombatra virradó éjszaka elfogták barátnője lakásán.

A fiatalember mindent bevallott, és még azt is elmondta, pár nappal korábban hasonló módon lopott meg valakit.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik