Belföld

Eső és hideg vár ránk

esofelho(210x140)(2).jpg (eső, esős, felhős)
esofelho(210x140)(2).jpg (eső, esős, felhős)

Elbúcsúzhatunk a kora nyári időtől, 20 foknál nem nagyon lesz melegebb a héten.

Szerdán kezdetben többfelé, majd inkább keleten valószínű eső. Napközben nyugat, északnyugat felől egyre többfelé felszakadozik, csökken, majd időnként erősen megnövekszik a felhőzet, és előbb a Dunántúlon, később a középső, illetve északkeleti országrészben is előfordul helyenként zápor, zivatar. Időnként megélénkül, helyenként megerősödik a délnyugati szél. Zivatar környékén viharos széllökésekre is számítani lehet. A hőmérséklet délután 15 és 21, késő este 10 és 15 fok között valószínű.

Túlnyomóan borult lesz az ég csütörtökön. Jelentős mennyiségű eső, zápor várható. Az északnyugati szél megélénkül, időnként megerősödik. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 7, 12, a legmagasabb nappali hőmérséklet 14, 19 fok között alakul.

Csak rövid időre szakadozik fel a felhőzet pénteken. Zápor előfordulhat. Az északnyugati, majd a délnyugatira forduló szél időnként megélénkül. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 5, 10, a legmagasabb nappali hőmérséklet 17, 21 fok között várható.

Szombaton többórás napsütés várható, időnként megélénkülő széllel, és zápor is előfordulhat. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 3, 10, a legmagasabb nappali hőmérséklet 16, 21 fok között alakul.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik