Belföld

Szabika trafikja nagyobb, mint a fülöpházi polgármesteri hivatal

Fülöpházán járt videós stábunk, hogy megkérdezze a helyieket, elhiszik-e Balogh Józsefnek a vak komondoros sztorit. A polgármester lánya is nyilatkozott.

Van, aki szerint ez még belefér, mások szerint azonnal le kellene mondania. Balogh József és Terike története eléggé érdekli a fülöpháziakat, bár olyannal is találkoztunk, aki még nem hallott a fideszes polgármester és élettársa sztorijáról.

Ismétlésként: a képviselő körüli botrány hétfőn robbant ki. Kiderült ugyanis, hogy Balogh József élettársa, Terike koponyaalapi töréssel fekszik a kórházban, mert – szerinte – a férfi vasárnap hajnalban megverte. Balogh állítja, nem ő ütött, hanem a család vak komondora tehet az esetről.

Tegnap némi fordulatot vett a sztori: Balogh József kilépett a Fidesz parlamenti frakciójából. Ennek ellenére országgyűlési képviselő marad, és párttagságát sem függesztette fel.

Videónkban fülöpháziakat kérdezgetünk, nyilatkozik Balogh lánya, megnézzük a politikus nevelt fiának, Szabikának a trafikját, és az is kiderül, hogy vakult meg a vak komondor, akit egyébként Havinak hívnak.

Miközben a Hír24 Fülöpházán, az Index Solton járt, hogy megnézzék az ott lábadozó Terikét. A nő orra három helyen eltört, az egész feje be van kötözve. Egy közeli családtagja a lapnak azt mondja, őszintén reméli, hogy Terike többé nem megy vissza Fülöpházára. Az Index cikkéből az is kiderült, hogy a polgármester és Terike már az esküvői bulin feszült hangulatban voltak.

Balogh volt felesége nemrég az RTL Klubnak adott egy megrázó riportot. Abban azt mesélte, exférje 25 éven keresztül bántalmazta. A képviselő csütörtökön azt állította, nem minden igaz abból, amit volt felesége nyilatkozott. Elmondása szerint az asszony évek óta zsarolja azzal, ha nem fizet neki, tönkre fogja tenni. A politikus azt is elmondta, gyerekei feljelentést tettek a volt feleség ellen.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik