Belföld

Nem kér bocsánatot a komondoros asszonyverő

Balogh József (Balogh József)
Balogh József (Balogh József)

Balogh József kilép a Fideszből, de a mandátumát nem adja vissza. Szerinte a balliberális média támadja, ezért perelni készül.

Balogh József csütörtökön levélben értesítette a Fidesz országgyűlési frakciójának vezetését, hogy a mai nappal kilép a képviselőcsoportból – írja az Index. Balogh így indokolt: „a balliberális média folyamatos támadásai a bekövetkezett eseménysorozat tisztázódását megelőzően sértik a Fidesz-MPP és a kormány érdekeit”.

A fülöpházi polgármester képviselői mandátumát nem kívánja visszaadni, függetlenként továbbra is részt vesz a parlament munkájában. A 444-nek elmondta, maga is várja már a vizsgálat eredményét, mert “azt szeretné, hogy kiderüljön az igazság”. Egyelőre úgy érzi, nincs miért bocsánatot kérnie. Nem úgy az újságíróknak, akik – szerinte – megfeledkezve az ártatlanság vélelméről, azonnal ítélkeztek felette. Ügyvédjével ma konzultálnak arról, hogy pontosan kik ellen indítsanak pert.

A képviselő körüli botrány hétfőn robbant ki. Kiderült, Balogh József élettársa koponyaalapi töréssel fekszik a kórházban, mert – szerinte – a férfi vasárnap hajnalban megverte. Balogh szerint nem ő ütött, hanem a család vak komondora tehet az esetről.

A fideszes polgármester volt felesége a minap az RTL Klubnak adott egy megrázó riportot. Abban azt mesélte, exférje 25 éven keresztül bántalmazta: volt, hogy zsírkeverő kanállal, 25 kilós tejeskannával, konyhakéssel vagy malacperzselővel támadt rá.

Balogh József (vagy valaki, aki Az igazi Balogh József néven néha egyes szám első személyben ír a politikusról) szerda este egy internetes blogot indított, így vágott vissza. Szerinte a balliberális média méltatlanul akarja őt besározni. Azt írja, Balogh József tisztes családapa, mi több, példakép.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik