Belföld

Kigyulladt metrókocsi, tüntető rendvédelmisek és rokkantak luxusautóval [Hírösszefoglaló – Belföld]

A Hír24 összegyűjti a nap legfontosabb belföldi híreit.

Kigyulladt egy metrókocsi az Árpád hídnál. A lángok a szerelvény első kocsijában csaptak fel, de valamelyest átterjedtek a másodikra is. A tűzoltók három BKV dolgozót álarcban vittek a felszínre, a mentők megfigyelésre kórházba szállították őket.
Bővebben…

Folytatják tüntetésüket a rendvédelmi dolgozók – jelentette be a Parlament előtt demonstrálóknak Kónya Péter az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának keddi ülését követően.
Bővebben…

Bántalmazhatták a gyerekeket a Cseppkő Gyermekotthonban. Az ombudsman vizsgálata a durva verbális agressziót és a fizikai bántalmazást sem zárja ki.
Bővebben…

A romagyilkosságokkal vádolt férfiak munkáltatója a bíróságon ma azt állította: soha nem hallott a romák elleni támadássorozatról. A bíró hamis tanúzás következményeire figyelmeztette a koronatanút.
Bővebben…

A köztévé Híradója után Az Este című műsort is a Fidesz-KDNP rendkívüli túlsúlya és az ellenzéki megszólalások szinte teljes hiánya jellemzi – derül ki a Republikon Intézet legújabb összehasonlító elemzéséből.
Bővebben…

Luxusautóval jár a mozgássérült-igazolványosok negyede. Főleg a Bajcsy-Zsilinszky és az Andrássy út parkolóit használják előszeretettel az ingyen parkoló milliomosok.
Bővebben…

Ármós Sándor felmentett Pest megyei főkapitány a rendőrség állományában marad, menesztésének pontos okát nem ismeri, találgatásokba pedig – mint az MTI-nek kedden elmondta – nem kíván bocsátkozni.
Bővebben…

Hunvald György tagadta az önkormányzati ingatlanokkal, illetve fiktív megbízási szerződésekkel kapcsolatos vádakat kedden a Fővárosi Bíróságon.
Bővebben…

Kezdeményezte a Fővárosi Főügyészség kedden Jozef Rohác előzetes letartóztatását. A szlovák férfit hétfőn vették őrizetbe, miután hazája kiadta Magyarországnak. Ügyvédje szerint Fenyő János vállalkozó meggyilkolásával gyanúsítják a magyar hatóságok.
Bővebben…

Egészségügyi okokból lemondott Gyöngyöspata polgármestere kedden. Ezt a képviselő-testület rendkívüli ülésén jelentette be, délelőtt.
Bővebben…

Hétfőtől vette át a VI. kerületi önkormányzat vagyonkezelő cége a parkolás-üzemeltetést a Centrum Parkolótól, ezért az összes parkolóórát át kell állítani, ezalatt az idő alatt azonban a szerkezetek egy jelentős része nem használható készpénzzel – számolt be keddi számában a Népszava.
Bővebben…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik