bkk
Belföld

Lefejezik a BKK-t

buszok (buszok)
buszok (buszok)

Öt igazgató távozik a fővárosi közlekedési központtól a vezérigazgató lecserélése után.

A Vitézy-érában kialakult teljes vezérkartól is megválik a BKK – írja az Index. Azt nem tudni, mi a tömeges távozás oka, noha az Index erről próbált érdeklődni a társaságnál.

Szutrély Gergely jogi igazgató még novemberben jelentette be távozását, akkor még Vitézy Dávidnak. Közös megegyezéssel távozott Mészáros László gazdasági vezérigazgató-helyettes és Dékány Béla informatikai igazgató, Bíborka Judit kontrolling-vezető pedig maga kezdeményezte távozását, mert máshol szeretné folytatni pályafutását. Jeney Mónika operatív igazgató távozását csak tegnap jelentették be a vezetői értekezleten, így még valószínűleg nincs aláírva a papírja – értesült a portál.

Az új jogi igazgató dr. Sas András, a gazdasági vezető Horváth János. Informatikai vezető egyelőre nincs, a portál értesülései szerint Jutasi Zoltán volt Synergon-vezér esélyes erre a posztra.

A fővárosi közgyűlés tavaly novemberben döntött arról, hogy új vezetőt neveznek ki a Budapesti Közlekedési Központ élére, Tarlós István főpolgármester azt nyilatkozta, hogy nem tud Vitézyvel együtt dolgozni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik