Belföld

Tarsoly Csaba közel a szabaduláshoz?

tarsoly csaba (tarsoly csaba, )
tarsoly csaba (tarsoly csaba, )

Estig kell dönteni a Quaestor-vezér sorsáról. Reggel 9 óra óta tárgyalnak arról, hogy előzetes letartóztatásba vegyék-e. Ez szokatlanul hosszú eljárás. 

Csütörtökön este csalás gyanújával vettek őrizetbe három embert, köztükTarsoly Csabát, a Questor vezérét. Kollégánk ott volt, amikor a nyomozók több órás kihallgatás után elvitték a fogdába: 

A Budapesti Központi Kerületi Bíróság szombaton délelőtt döntött volna a brókercég vezérének előzetes letartóztatásáról. Két órás meghallgatás után azonban a döntést elhalasztották vasárnap reggelig.

Papp Gábor, Tarsoly ügyvédje az ülés után egyetlen újságírói kérdésre sem válaszolt, csak közölte a halasztás tényét, majd mosolyogva távozott. 

 
A Fővárosi Főügyészség szóvivője akkor az MTI-nek azt mondta, a bíró azért halasztotta el döntését vasárnapig, mert a védelem további bizonyítékok ismertetését kérte. 

Már csak pár óra van a döntésre 

Ma a 9 órakor kezdődött tárgyalást nem sokkal délután 4 óra után megszakították. 

Papp Gábor, Tarsoly ügyvédje csupán annyit mondott, hogy egy óra szünet után folytatódik a tárgyalás.

Ha az őrizetbevételtől számított 72 órán belül nem döntenek az előzetes letartóztatásáról, akkor a még őrizetben lévő Tarsoly Csaba szabadon elvonulhat. Ma este lejár a határidő, csak azt nem tudni pontosan, hány órakor. 

Olvasói sztorik