A melegétel-házhozszállítási szolgáltatást végző cég a gyártáshoz Nyugat-Európából szerezte be a gépeket, így az itt készült termékeket a jövőben akár exportálhatják is. Az automatizálás mellett továbbra is mintegy 200 ember foglalkozik a gyártással, ahogyan a jelenlegi, napi 40-45 ezer adag elkészítésére alkalmas konyhában. Az 5000 négyzetméter alapterületű ercsi üzemben a most rendelkezésre álló gépparkkal naponta 60-70 ezer adag ételt állítanak elő, de lehetőség van további gépek munkába állítására, így a kapacitás akár a napi 100 ezer adagot is elérheti.
A legfontosabb növekedési lehetőség Budapest, főleg itt törekszenek piacszerzésre, de a jövő héttől megjelennek olyan városokban is, ahol korábban nem volt elérhető a Food Express szolgáltatása. Ilyen például Pécs és Kaposvár, az év végére pedig minden hazai településre el akarnak jutni.
