Gazdaság

A PlayStation 3 árusítása

Európában, így hazánkban is elindult.

Az új konzol egyelőre nem váltotta be a Sony eladási reményeit: februárban csupán 127 ezret értékesítettek belőle az Egyesült Államokban, míg a konkurens Nintendo új konzoljából 335 ezret.

Az Apple tévében is utazik immár:
a cég új kütyüt dobott a piacra, amely vezeték nélkül csatlakoztatja a számítógépeket a televíziókészülékekkel, így lehetővé téve, hogy a felhasználók nagyképernyős berendezésen nézzék az internetes videókat.

Perli az Oracle az SAP-t.
Az adatbáziscég állítása szerint vetélytársa betört vevőtámogatási rendszerének számítógépes hálózatába és jogosulatlanul adatokat töltött le onnan.

Új videómegosztó oldalt indít
útjára a News Corp. és az NBC. A két nagy tévétársaság az ingyenes szolgáltatást reklámbevételekből próbálja nyereségessé tenni: már előzetes szerződést kötöttek többek közt az Intellel és a General Motorsszal.

Fotós weboldalt vásárol fel a HP.
A Tabblo megszerzése azért indokolt a cég szerint, mert technológiájukkal egyszerűbbé válik a képek kinyomtatása az internetről.

A Yahoo! helyi mobilos keresést indít.
A lépéstől előnyt remélnek a rádiótelefonokon a rivális Google céggel szemben, mivel a mobilos keresések túlnyomó része földrajzilag közel eső célpontokra vonatkozik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik