Gazdaság

Januártól csökkennek a T-Mobile díjai

Jövő év január 1-jétől szinte minden T-Mobile-díj csökken az áfacsökkentés következtében. A Dominósok nem fizetnek majd kevesebbet, de 4 százalékkal több kerül az egyenlegükre – áll a T-Mobile közleményében.

Az előfizetéssel rendelkező T-Mobile-osok számára a választható díjcsomagokban – a februárban lezárásra kerülő M csomagok kivételével – a havi- és  percdíjak, az SMS, MMS, internet és WAP bruttó díjai szinte minden esetben csökkennek. A változás a most december 1-jétől bevezetett új, Aranytárskártya díjcsomagokat éppúgy érinti, mint a mobilinternet-tarifákat.

Domino kártyás előfizetés bruttó díjainak nagy része változatlan marad, de minden feltöltési címletre bevezetésre kerül egy 4 százalékos bónusz, mely megállapításának alapja az érintett termékek és szolgáltatások áfakulcsának 5 százalékpontos csökkenéséből adódik. Mivel ennek következtében a bruttó ár vagy díj 4 százalékkal csökken, a Dominósok januártól a kártya egyenlegének feltöltésekor a kifizetett összegnél mindig 4 százalékkal többet beszélhetnek le. Egy 2500 forintos feltöltésénél 2600, 5000 forintosnál pedig 5200 forint kerül az egyenlegre.

A T-Mobile közleménye szerint a díjváltozásokat tartalmazó, januártól érvényes díjszabás már letölthető a társaság honlapjáról.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik