Foci

Egervári támadó csapatot ígér

Gera Zoltán vasárnap még az Achilles-inát fájlalta, de hétfő délután már a csapattal edzett.

Az mlsz.hu tájékoztatása szerint hétfő délelőtt pusztán egyetlen hivatalos kötelezettsége volt a telki edzőközpontban készülő magyar labdarúgó-válogatottnak, a keret tagjai csapatfotózáson vettek részt.

Délután a labdarúgók előbb a sajtó rendelkezésére álltak egy fél óra erejéig, majd Egervári Sándor szövetségi kapitány vezényelt edzést a csapatnak, melyen mindenki teljes értékű munkát végzett, még a vasárnap az Achilles-inát fájlaló Gera Zoltán is.

Egervári elmondta, a mieink támadó felállásban fognak felállni kedden.

“Igyekeznünk kell a rivális térfelén megtartani a labdát, ennek megfelelően a támadókra nagyobb szerep hárul. Ezért azok a játékosok, akiknek a gólszerzés és a helyzetek kialakítása az erősségük, most több lehetőséget kapnak majd.”

Mindeközben az U-21-es válogatottnál sem tétlenkedtek az érintettek, Németh Krisztián és Gosztonyi András ugyanakkor elhagyta Róth Antal csapatát, ők sárga lapjaik miatt nem játszhatnak kedden Bosznia és Hercegovina legjobbjai ellen. Nem léphet pályára Debreceni András sem a holnapi összecsapáson, a csapatkapitány azonban a társakkal maradt.

Varga József felépült sérüléséből, így ő is az olimpiai válogatott rendelkezésére áll.

A fiatalok délután 5 órakor meccselnek a bosnyákokkal az Albert Flórián Stadionban, míg a felnőttek 20.30-tól fogadják Moldovát a Szusza Ferenc Stadionban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik