Nagyvilág

Pánikoló tőzsde, letartóztatott Timosenko, kirúgott szélsőjobbos [Hírösszefoglaló – Külföld]

A Hir24 összegyűjti a nap legfontosabb külföldi híreit.

Zuhanórepülésben a világ tőzsdéi. Az amerikai és az ázsiai piacon is pánik lett úrrá. Frankba és jenbe menekülnek a befektetők.
Bővebben…

Amerika lenyugtatta a tőzsdéket. Az előző napi súlyos érvágás után erősödő indexekkel indult a kereskedés pénteken az amerikai értékpapírpiacokon.
Bővebben…

Letartóztatták Julija Timosenkót. A volt ukrán kormányfő az egyik bíró szerint megsértette az eljárási szabályokat a hivatali hatalommal való visszaélését vizsgáló perében.
Bővebben…

Civilek közé lőttek élelmiszert lopó szomáliai katonák. Az afrikai országot jelenleg 60 év óta a legkegyetlenebb szárazság sújtja, ami éhínséget okozott.
Bővebben…

Kivizsgáltatnák Ján Slota állampolgárságát. Berényi József, a Magyar Koalíció Pártjának (MKP) elnöke pénteken ezzel a beadvánnyal fordult a szlovák belügyminisztériumhoz.
Bővebben…

Csupán két hét alatt a szerbiai cégeket több millió eurós veszteség érte, miután a koszovói kormány július derekán tilalmat rendelt el a Szerbiából érkező árukra és termékekre.
Bővebben…

A szélsőjobboldali brit BNP kirúgta azt a vezetőjét, akit a Magyar Szigeten náci karlendítésen kapott egy brit bulvárlap.
Bővebben…

Meghalt Kadhafi egyik fia. A líbiai felkelők szerint a líbiai vezető 27 éves fia a NATO egyik légicsapásában vesztette életét.
Bővebben…

Felmondott egy mexikói város teljes rendőrsége. Az egyik fontost drogcsempész útvonalon fekvő Ascension rendőrei azután mondtak fel, hogy az elmúlt hónapokban több társukat, és a rendőrfőkapitányt is meggyilkolták.
Bővebben…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik