Foci

Elvérzett a Real Madrid a Celta otthonában

real madrid celta vigo (real madrid, celta vigo, cristiano ronaldo, )
real madrid celta vigo (real madrid, celta vigo, cristiano ronaldo, )

A spanyol Király Kupa szerdai nyolcaddöntőjében a Real 2-1-es vereséget szenvedett Vigóban.

Ahogyan arról írtunk, a Barcelona 2-0-ra nyert a Cordoba otthonában a kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén, történetesen Lionel Messi két góljával.

Az argentin már 88 gólnál tart ebben a naptári évben. Még nehezebben viselhették talán el a Real Madrid drukkerei azt, hogy miközben a Barca szárnyal, addig csapatuk nagyon is szenved. A bajnokságban is bukdácsolnak Cristiano Ronaldóék, most pedig a kupában is vereséget szenvedtek.

Ugyanis a Celta Vigo nem ijedt nyúlként lépett fel a Mourinho-csapat ellen, amelynek kapuját ezúttal Adan védte. A szünetig még kibírta kapott gól nélkül a Real, azután viszont nem. Az 56. percben Bermejo, a 78. percben pedig Bustos talált be, ráadásul Cristiano Ronaldót majdnem kiállították, de a játékvezető megkönyörült egy durva fault után a portugálon (korábban Benzemát kellett sérülés miatt lecserélni).

Aztán gondoskodott Ronaldo, hogy a Real ne kerüljön nagyon nehéz helyzetbe a visszavágó előtt, ugyanis a 87. percben megszerezte a szépítő találatot.

A visszavágó ezzel együtt nem lesz könnyű a Bernabeuban. Az Atletico Madrid az izomhúzódás miatt távolmaradó Falcao nélkül is biztosan győzött, és eldöntötte a továbbjutást.

Eredmények – Király Kupa, nyolcaddöntő, 1. mérkőzés

Celta Vigo – Real Madrid 2-1
gólszerzők: Bermejo (56.), Bustos (78.), illetve Cristiano Ronaldo (87.)

Atletico Madrid – Getafe 3-0
gólszerzők: Costa (18., 87., az elsőt 11-esből), Filipe (80.)

A Real 2-1-re kapott ki Vigóban:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik