Nagyvilág

A szemétledobóba menekült barátnője elől

Az orosz férfi egy szibériai panelház nyolcadik emeletén ugrott be a csőbe. Szerencséjére három emelet után elakadt.

A 31 éves férfit a tűzoltóknak kellett kiszabadítani, akiket a Tyumen városában lévő ház lakói hívtak ki, miután meghallották kétségbeesett kiabálását a falak mögül – jelentette a Moscow Times. A meg nem nevezett férfit gépekkel kellett kivágni a csőből az ötödik emeleten, ahol csak a fejét lehetett látni a szemétledobó nyílásában.

Természetesen az eset felkeltette a rendőrség figyelmét is, akik nagyon kíváncsiak voltak arra, hogy mégis mit keresett a szemétledobóban. A férfi a rendőröknek elmondta: összeveszett a barátnőjével, akivel az egyik nyolcadik emeleti lakásban laknak, és a lány, illetve a vita elől menekült a csőbe.

Az azonban nem derült ki, hogy min vesztek össze annyira, hogy nem látott más megoldást, minthogy a szemét közé vesse magát. Az esetről szóló beszámoló arra nem tért ki, hogy a barátnő otthon volt-e akkor, amikor barátját kivágták a szemétledobóból, így nem tudni, hogy megerősítette-e történetét.

A férfi nem szenvedett komolyabb sérüléseket, és másnap már dolgozni is tudott.

A vészhelyzetekkel foglalkozó orosz minisztérium helyi irodája weboldalán felhívta a figyelmet arra, hogy a helyi tűzoltók már nem először hajtottak végre hasonló mentést. Pár éve már ki kellett szabadítaniuk egy szemétledobóba szorult embert, és az az eset is szerencsésen ért véget.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik