Belföld

IT biztonság melléklet a KÜRT-tel az Indexen

Az Index.hu Rt. és a KÜRT Computer Rendszerház Rt. ma délutántól útjára indítja legújabb, IT biztonság című mellékletét az Indexen, amely közvetlenül a http://biztonsag.index.hu oldalon érhető el.

Az Index Tech rovatának új alrovata szakmai cikkeket, aktuális híreket és információkat közöl az adatvédelem, adatmentés és az adatbiztonság területéről. A szakmai hátteret a KÜRT Rt. 13 éves, e téren szerzett és világszinten elismert szaktudása és tapasztalata garantálja.

A KÜRT Computer Rendszerház Rt. (http://www.kurt.hu ) 1989-ben kezdte meg tevékenységét, és az elmúlt 13 év folyamán a magyar számítástechnikai piac meghatározó vállalkozásaként működött.
Világviszonylatban is elismert adatmentési technológiája révén Európa egyik vezető adatmentő cége, kiterjedt nemzetközi hálózattal és évi 2000 adatmentéssel. Az adatvédelem és adatbiztonság teljes palettáját átfogó rendszer, a professzionális kockázatmenedzsment és az ISACA-vizsgás auditorok révén ma a KÜRT a hazai informatikai biztonság területének is vezető szakértője.

További információk: Fabiányi Gábor, marketing igazgató
(Telefon: 228-5410, E-mail: gabor.fabianyi@kurt.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik