Belföld

Megújult az AHA informatikai portál

A szeptemberben indult, informatikusoknak és tanácsadóknak szóló portál - melyet az Anemo Kft. üzemeltet - teljesen egyedi, a magyarországi gyakorlatban egyedülálló designt kapott.

A honlapon a felhasználók hétféle stílus és hatféle képi világ kombinációjából választhatják ki a számukra megfelelő portálkinézetet. Az új külső bevezetését megelőzően a portál nyílt logóversenyt hirdetett, melynek nyertes logóterve szintén helyet kapott az új designban.

A portál nemcsak külsejében változott, de funkcióit tekintve is megújult: a speciális IT-kereső segítségével a magyar IT-magazinok tartalmában, illetve a magyar és nemzetközi IT-honlapokon böngészhet a felhasználó. A kereső abban különbözik a hagyományos keresőszolgáltatásoktól, hogy kizárólag az informatikai weblapokat indexeli le, így a találati listasokkal pontosabb.

Az Infotéka rovat tartalma elemzésekkel és informatikai témájú szakdolgozatok bemutatásával, valamint hetente frissülő Linux-hírekkel bővült.

A tartalomfejlesztési feladatokat októbertől a cég új munkatársa látja el. A szoftverfejlesztéssel foglalkozó Anemo Kft. a portál a látogatottságának növekedésével párhuzamosan folyamatosan új szolgáltatásokkal bővíti a site-ot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik