Belföld

A 2002-es adójogi változásokról tartott szemináriumot a Deloitte & Touche

A november 16-án kihirdetésre került módosítások kapcsán ma Adójogi változások 2002 címen szemináriumot tartott a Deloitte & Touche a Hyatt Regency Hotelben számos neves pénzügyminisztériumi és APEH szakértő bevonásával.

A szemináriumon felszólalt Dr. Kiss Lenke, az APEH elnöki tanácsadója; Dr. Hadi László, a Pénzügyminisztérium főosztályvezetője; Beszteri Sára, a PM főosztályvezetője; és Dr. Vámosi-Nagy Szabolcs, az APEH elnökhelyettese. A Deloitte & Touche Rt. részéről Dr. Békés Balázs, az adótanácsadási részleg vezető partnere mondott bevezető beszédet, Karácsony Irén személyi jövedelemadó szakértő pedig az SZJA terén bekövetkezett változásokról tartott előadást. A szemináriumon résztvevő szakértők egyetértettek abban, hogy a változások előremutatóak, mivel szolgálják az európai uniós szabályozásokhoz való közeledést. Számos kihívásnak igyekeznek eleget tenni a törvénymódosítások, mint például az elektronikus aláírás vagy a devizaliberalizáció figyelembe vétele az adó jogszabályokban.

A Deloitte & Touche Central Europe a régió egyik vezető szakmai szolgáltató cége, ami világszínvonalú könyvvizsgálati és számviteli, adó- és jogi, vezetési és pénzügyi tanácsadási szolgáltatásokat nyújt, immár több mint 2000 munkatárssal és 28 irodával a régió 17 országában. Ügyfeleink közé tartozik Közép-Európa több nagy nemzeti vállalata, multinacionális vállalkozása, közintézménye és számos sikeres, növekvő cége. Nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező szakembereink zökkenőmentes, megbízható szolgáltatást nyújtanak minden olyan területen, ahol ügyfeleink tevékenykednek. Célunk, hogy segítsük ügyfeleinket és munkatársainkat a kiemelkedő teljesítmények elérésében. További információkat találhat a http://www.deloitteCE.com címen.

A Deloitte & Touche Central Europe a Deloitte Touche Tohmatsu része. A DTT globális vezető szerepet tölt be a szakmai szolgáltatások terén, több mint 92.000 embert foglalkoztat több, mint 130 országban. További információkat találhat a http://www.deloitte.com címen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik