Belföld

Informatikai megoldás a csalások felderítésére

Az angliai i2 szoftvereivel a csalások ellen a biztosítás, a távközlés és a bűnüldözés területein! Magyarországon is elérhetők a világ 70 országában szabványként elfogadott eszközök!

Már Magyarországon is bevetésre kész a csalások felderítésének első számú informatikai eszköze

A KFKI Számítástechnikai Csoport tagja, az IQSOFT Rt. képviseli Magyarországon az angliai i2 cég (http://www.i2group.com), főképpen bűnüldözési, biztosítási és távközlési intézmények számára kialakított nagy teljesítményű, egyedülálló adatbányász, elemző és tényfeltáró eszközeit. A fejlesztő cég termékeit nemzetközi szabványként ismerik el, világszerte már több mint 70 országban 1200 felhasználó profitál az i2 termékek alkalmazásából.
Az Association of British Insurance az i2 Analyst’s Notebook névre hallgató elemző szoftverét 2001-ben a biztosítási csalások felderítésének első számú eszközeként fogadta el.

Eszköz a megelőzéshez

A visszaélések és rendellenességek gyors felderítése meggyőző eszközt és hatékony segítséget jelent a megelőzésben. Ezáltal – a számokban mérhető eredményen túlmenően – a vállalat presztízse is növekszik.
Az i2 elsősorban a különféle visszaélések felderítésének informatikai eszköze, ugyanakkor az eszközcsalád segítségével a gazdálkodó szervezeteknél is gyorsan és biztosan feltérképezhetőek a gazdálkodási folyamatokban lappangó eltérések.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik