Belföld

Új Panasonic DECT-telefonok cserélhető előlappal

"A kedvesed, a kedvesed", "a főnököd, a főnököd" mondja a telefon csengetés helyett. A Panasonic KX-TCD735 új hangjelző-rendszerének köszönhetően Ön nyugodtan eldöntheti, érdemes e felkelnie a kényelmes fotelból, hogy fogadja a hívást.

A csúcsmodell húsz hívó fél nevének bemondására képes

A készülék 20 különböző hívó nevének bemondására programozható be. (Ez a lehetőség kizárólag a CLIP hívószámkijelzési funkció előfizetésével vehető igénybe.) A digitális DECT szabvány a 700-as sorozat valamennyi készülékénél (KX-TCD700, KX-TCD705, KX-TCD715, KX-TCD725 és KX-TCD735) kiváló hangminőséget garantál. A használat kényelmességéről ergonomikus kialakítású kézibeszélő gondoskodik. Egyes modelleknél a bázisegység digitális üzenetrögzítővel illetve kihangosító funkcióval is rendelkezik. A 705-ös számú modelltől felfelé a kézibeszélők háromszínű kijelzővel, beépített kihangosítóval és mikrofon-fülhallgató csatlakozóval is rendelkeznek. A felhasználó hat csengőhang és tizennégy dallam közül választhat.

A VIP hívóazonosítás a KX-TCD705 és a magasabb verziószámú modellek esetében áll rendelkezésre. A készülékben tárolt telefonszámokhoz 20 különböző dallam és három kijelző szín rendelhető hozzá. A KX-TCD735 csúcsmodell a bázison és a kézibeszélőn is rendelkezik kijelzővel, így a hívó akkor is azonosítható, ha a kézibeszélő épp nincs a közelben.

A különböző színű cserélhető előlapok segítségével a családtagok és a munkatársak egyedi megjelenést kölcsönözhetnek kézibeszélőjüknek. A bázisállomások mindegyike falraszerelhető, ennek megfelelően a kézibeszélő foglalatának dőlésszöge akár 90 fokkal is módosítható.

A navigációs gomb segítségével a menürendszer használata gyerekjáték. A kézibeszélő kialakítása olyan, hogy az könnyen a talpára állítható. Így ha beszélgetés közben jegyzetet szeretne készíteni a készüléket hangostelefonként használhatja (kivétel TCD700). A KX-TCD715 és a KX-TCD735 bázisállomása is kihangosítható és hívóbillentyűzettel is rendelkezik. Ennek köszönhetően a bázis és a kézibeszélő között is bonyolíthatók hívások (intercom funkció). A KX-TCD725 és a KX-TCD735 digitális üzenetrögzítője két előre felvett bejelentkező szöveget és 15 perc rögzítési időt biztosít. Az üzenetrögzítő a bázisról és / vagy a kézibeszélőről is működtethető. A KX-TCD735 esetében a bázison is található hívószámkijelző.

Az új DECT típuscsalád bevezetése várhatóan a TCD700-as modellel kezdődik meg kora ősszel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik