Belföld

Megújul a Hotel Füred

Húsz új szobával és kibővített szolgáltatásokkal készült a szezonra az egész évben nyitva tartó Hotel Füred Balaton Kongresszusi Központ. A cég balatonfüredi szállodájában 136 millió forintos beruházás realizálódott az idei év elején, így áprilistól már 172 szobával várják a vendégeket.

A húsz új szobában kényelmes, lehajtható pótágyakat építettek be. Ilyen családi szobák várják a kisgyermekes családokat, amelyek ideálisak a családi pihenéshez. A pótágy napközben a falburkolat részeként visszahajtható, biztosítva ezzel a szobában a szabad mozgásteret. Két szoba kialakításánál külön gondoltak a mozgáskorlátozottakra is. Az átlagnál magasabb vendégeknek sem túl rövid az ágy abban a szobában, ahová XXL-es méretű fekhelyeket helyeztek el. A szálloda összes többi szobájában felújították a fürdőszobákat és WC-ket, fürdőkád helyett zuhanyozót építettek be. A színvonalat emeli és a vendégek kényelmét szolgálja, hogy a fürdőszobákat beépített hajsz6árítókkal szerelték fel.
A családias komfort bővítését szolgálja a szálloda halljában kialakított gyermek játszósarkot. Szintén a hallban került kialakításra a shop is. A szálloda statisztikája szerint a legtöbb vendég Németországból érkezik, őket követik a belföldi, majd a harmadik helyen a belga turisták. Az előzetes foglalások alapján a tavalyinál nagyobb forgalomra számítanak az idén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik