Belföld

Kimagasló első negyedévi eredmények a Flag-nél

A több mint 12 éves Flag Informatikai Rt. 769 millió Ft-os árbevételt ért el, informatikai eszközök és megoldások értékesítéséből 2002 első negyedévében.

A kiváló szolgáltatásairól és szerver megoldásokban való jártasságáról ismert Flag Informatikai Rt. 2002 első negyedévet kimagaslóan magas forgalommal zárta, mintegy 769 millió Ft-tal. Ez az összeg 20%-kal magasabb az előző év hasonló időszakához képest és egyben a legmagasabb, a 12 éves múlttal rendelkező informatikai vállalat életében.
A Flag az elmúlt évben a kereskedelmi munka erősítését és a szolgáltatások részarányának növelését tűzte ki célul. 2001-ben az árbevétel 20%-a származott az informatikai szolgáltatásokból. 2002-ben ezt az arányt jelentősen növelni fogjuk, mindinkább megerősítve a szolgáltatás és megoldás üzletágainkat. – mondta Kasos Mihály a cég vezérigazgatója.
A Flag 2002 első negyedévében az államigazgatás területén is jelentős sikereket ért el. A tervek szerint egyre több közbeszerzési tender kiíráson szándékozik indulni.
A vállalat célkitűzései között szerepel az informatikai biztonsághoz kötődő megoldások erősítése, a szerver- és adatkonszolidációs üzletág megszilárdítása.
A vezérigazgató szerint az elkövetkező években az informatikai biztonság még inkább előtérbe kerül, amelyet Magyarországon a nemrégiben életbe lépett, “hackertörvény” is élénkíteni fog.
Kasos Mihály hozzátette, a cég átszervezése erőteljes pozitív hatással lesz a vállalatra, amelynek jelei máris látszanak, és így az idei árbevétel várhatóan 2,5 milliárd Ft lesz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik