Belföld

Az Unibanka a System Access netSYMBOLS megoldásával fejleszti tovább e-banking rendszerét

A lettországi Unibanka számára a System Access az első szakaszban a netSYMBOLS eFinance, ePlatform és eCRM moduljait installálja.

A netSYMBOLS moduláris, ügyfél-központú univerzális banki megoldás, amely többcsatornás képességeket biztosít egy szorosan illeszkedő internetes platformon keresztül, kiegészítve az Unibanka meglévő SYMBOLS alap banki rendszerét, melyet 1998-ban szintén a System Access fejlesztett.

A System Access magyarországi referenciái az Erste Bank és az Általános Értékforgalmi Bank.

A lettországi Unibanka A/S a lett pénzintézeti piac legnagyobb és legtekintélyesebb kereskedelmi bankja. Az Unibanka a svéd Skandinaviska Enskilda Banken (SEB) százszázalékban birtokolt leányvállalata, több mint 70 fiókkal, 1.200 alkalmazottal és 400.000 ügyféllel, akik közül 63.000 az eBanking ügyfél.

“A netSYMBOLS megoldás segitségével szoros vertikális és horizontális integrációt érhetünk el az alkalmazások és az adatok terén, egyetlen integrált rendszerrel, többféle kiszolgálási csatornán át”, nyilatkozta Andris Berzins, a lettországi Unibanka A/S elnöke.

“Az Unibanká-nak a netSYMBOLS eApplication keretrendszerét is szállítani fogjuk, mely a J2EE technológiára épül. A System Access bevezeti az Unibanka csapatát saját fejlesztési módszereibe, lehetővé téve hogy Unibanka házon belül is fejleszthessen és bevezethessen további rendszereket.” – mutatott rá Aravinth Kumarasamy, a System Access alelnöke. Wayne Gwynn üzletfejlesztési igazgató: “Az Unibanká-nak most teljes 360-fokos rálátása lesz fogyasztóik interakciós profiljára a bank egészében.”
http://www.systemaccess.com ***
http://www.unibanka.lv

Ajánlott videó

Olvasói sztorik