Belföld

Elindult a civilporta!

A Civilporta, mely a www.civilporta.hu oldalon érhető el, egy, a civil szervezetekre vonatkozó alap információkat tartalmazó gyűjtőportál.

Az oldalra minden civil szervezet regisztrálhatja magát, mely során közzé tehetők olyan általános információk, mint az alapítás éve, elérhetősége, jogi képviselője, a szervezet célja és főbb szolgáltatásai, tagszervezetek megnevezése.
Az oldalra történő regisztráció könnyen értelmezhető, de azon felhasználók részére, akik csak most ismerkednek az Internettel telefonos és e-mailes supportot is biztosít az oldal üzemeltetője, az információ feltöltés megkönnyítése végett.
Az oldal távlati célja, hogy a civil szervezetek részére mindennapi segítséget nyújtson az új írástudás képességének elsajátítására, alkalmazására és megismerjék az e-demokrácia alapjait.

A civil szervezeteken túl az oldal segítséget nyújt mindazon Internet felhasználóknak, akik egy-egy meghatározott civil szervezetre vonatkozóan szeretnének információt kapni.
Az oldal könnyen áttekinthető, a szervezetek keresését egy keresőrendszer segíti, mely lehetőséget nyújt a szervezetek megye, tevékenységi kör, vagy típus szerinti lekérdezhetőségére.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik