Belföld

Formula 1 gyárlátgatás

Vegyen részt az év legkiemelkedőbb F1-es túráján.

Ami eddig csak a csapattagok és a szponzorok kiváltsága volt, azt most Ön is átélheti. Nézze meg hol, és hogyan készülnek a Minardi Formula 1-es versenyautók. A PitStop.hu és a Minardi Club Budapest közös szervezésében személyesen is betekinthet a kulisszák mögé. 27 embernek lehetősége adódik arra, hogy megnézze a Minardi Asiatech faenzai gyárát, ahol bemutatjuk a Formula 1-es versenyautók gyártásának teljes folyamatát.

A gyárlátogatásra 2002. április 16-án kerül sor, közvetlenül a San Marino-i Nagydíj után. Az utazást a PitStop.hu és a Pegazus Tours közösen szervezi.

Részvételi díj: 39.000 Ft / fő

Indulás-érkezés
április 15.: indulás 18:00, a Budapesti Kongresszusi Központ parkolójából

április 16.: érkezés Faenzába 09:00 körül.
hazaindulás 18:00-kor.

április 17.: érkezés 09:00 körül, a Budapesti Kongresszusi Központ parkolójába

Utazás
Budapest-Faenza-Budapest non stop, nyugati típusú autóbusszal.

Fontos információk
A részvételi díj az utazási, és a szervezési költséget foglalja magában. Utasbiztosítás köthető a Pegazus Tours irodáiban.

Az út kb. 15 órát vesz igénybe. Az utazás 45 személyes, nyugati típusú autóbusszal történik, így biztosítható a kényelmesebb elhelyezés. Jelentkezéseket korlátozott számban, a részvételi díj befizetésével tudjuk elfogadni. Az utazás szállás nélküli non-stop módon történik igény szerint 2-3 pihenő közbeiktatásával. Étkezésről a résztvevőknek maguknak kell gondoskodni.

A szervezőknek jogukban áll megtagadni a programon való részvételt (a helyszínen is), amennyiben: a résztvevő ittas, megengedhetetlen módon viselkedik, vagy nem követi a látogatás alkalmával megfogalmazatott előírásokat. Részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni és a részvételi jog csak a szervezők előzetes írásbeli jóváhagyása után ruházható át.

Jelentkezés és további információ:
e-mailben az info@pitstop.hu címen.
Telefonon: Kondor László 06-30-933-8504

Részvételi díj befizetése:
Belföldi Postautalványon az International Racing Management Bt. Postacímére (1015 Budapest, Hattyú utca 16.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik