Belföld

Professzionális Diák Úszó Olimpia

Az Always támogatásával március 9-én és 17-én rendezik meg az Országos Diák Úszó Olimpia döntőit.

A március 9-én Hajdúszoboszlón és március 17-én Egerben megrendezendő esemény fővédnöke: Pálinkás József Oktatási Miniszter, Deutsch Tamás Ifjúsági és Sportminiszter, valamint Deák György a Magyar Diáksport Szövetség elnöke.

Az ország mintegy 1000 legügyesebb úszó diákját megmozgató sportesemény-sorozat kezdődik holnap a hajdúszoboszlói Árpád uszodában. A budapesti és megyei legjobbak részvételével megrendezett esemény egy nemzeti szintű versenysorozat döntője. A hajdúszoboszlói 50 m-es, 8 pályás, feszített víztükrű uszodában a diákok III. és IV. korcsoportja (11-18 évesek) méri össze tudását csapatban és egyéni versenyszámokban.

Deák György a Magyar Diáksport Szövetség elnöke szerint fontos, hogy a diákokat megmozgató sporteseményeket ugyan olyan magas színvonalon rendezzék meg, mint a felnőtteknek szólót, hiszen az élmények és a siker ösztönzőleg hat a diákokra. “Ezért köszönjük meg az Always támogatását, hiszen általa méltó színvonalon rendezhetjük meg azt a versenysorozatot, melyben reményeinkhez híven felfedezhetjük a jövő Egerszegi Krisztináját és Darnyi Tamását.”

Az Always támogatásával megrendezendő eseményen a résztvevők különböző díjakban részesülnek: érmek, oklevelek, pólók, Always termékek.

A versenysorozat szervezője – a többek között Dávid Kornél, Szuper Levente és Kalmár Nagy Dóra menedzsmentjét is ellátó – EuroSport Marketing Kft., melynek célja, hogy magas színvonalú, rangos eseményt hozzon létre a fiatal sportolóknak, ezáltal hozzájáruljon a jövő élsportolóinak kezdeti sikereihez.

További információ:
Bodon György, EuroSport Marketing
Mobil: 70-218-9222
E-mail: bodonesm@matavnet.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik