Belföld

Kézenfogva a Magházban

A Magház Rt. 2002. március 20-án 17.30 - 21.00 óra között JÓTÉKONYSÁGI UTCABÁLT rendez az üzleti, művészeti és társadalmi élet meghatározó, ünnepelt képviselői részvételével a most felépült Rottenbiller utcai MAGHÁZ kereskedő udvarában és helyiségeiben.

Művész-barátaink kedves tárgyaikat, bemutatók, filmforgatások emlékeit, saját munkáikat ajánlják fel a helyszínen. Ezekből a tárgyakból tartunk árverést a KÉZENFOGVA Alapítványa részére, amelynek célja, hogy otthont, emberi életet teremtsen különleges törődést igénylő, önmaguk ellátására egyedül nem képes fiatal felnőtteknek. A zenéről a HÉTRÉT együttes fog gondoskodni.

Az Árverésen várhatóan részt vesz Göncz Árpád volt köztársasági elnök, Mácsai Pál színész-rendező, Eszenyi Enikő, Kaszás Attila, Kulka János, Jordán Tamás és Zwack Péter üzletember, de a résztvevők nevét még hosszan sorolhatnám…

Az utcabáli javakat, a gesztenyét és tököt, kukoricát és virslit, forralt bort, sört a művészeti és társadalmi élet kiválóságai sütik, főzik, mérik. Fizetni nem kell, de mindenki adakozhat, amennyit helyesnek tart, hogy a Kézenfogva pártfogoltjai is méltó körülmények között élhessenek.

Az első Magház a VII. kerület most megújuló részében a Rottenbiller utca 32. és a – sétáló utcává alakuló – Hutyra utca 11.alatt épült, Dévényi Tamás Ybl- díjas építész, a program főépítészének tervei alapján. Az egymilliárd forintos beruházási költségű lakóházban a 72 stúdiólakás található, a 24-50 m2-es lakások fajlagos ára 200 ezer és 320 ezer forint között mozog.

Ha meghívásunk felkeltette érdeklődését, további információért kérem hívjon a 06 30 321 51 97- es telefonszámon.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik