Kultúra

Csúcsnézettséget hozott a Vidi-meccs – ismétlés a STORY4-en

Szulák Andrea, Vágó István, Hercules Poirot és Jockey Ewing után a fehérvári focisták is a csatorna húzóarcai lettek. Szombaton délelőtt még egyszer megnézhetik a három parádés gólt hozó 90 percet.

Kimagasló nézettségi mutatókat produkált a Videoton-Sporting Európa Liga mérkőzés október 4-én a STORY4-en. A közvetítést 563 ezren látták, ami kiugró eredménynek számít a kategóriában, hiszen a reklámértékesítés szempontjából fontos 18-49 éveseknél a televíziónézők 6,1%-a követte figyelemmel a meccset. Aki még egyszer megnézné, miként kényszerítették térdre a piros-kékek a portugálokat, az megteheti: szombaton 10 órától a csatorna megismétli az összecsapást.

Az Európai Labdarúgó Szövetséggel (UEFA) kötött megállapodás értelmében továbbra is a STORY4 műsorán láthatóak az Európa Liga legjobb, legfontosabb mérkőzései. A csatorna választhat elsőként az Európa Liga aktuális fordulóiból. Idén még 4 alkalommal drukkolhatnak kedvenc csapataiknak csütörtök esténként. A következő mérkőzés, a Videoton-Basel találkozó október 25-én kerül képernyőre, este 7 órai kezdettel.

A STORY4 2009 szeptembere óta közvetíti az Európa Liga mérkőzéseit, ezek évek óta a csatorna legnézettebb műsorai közé tartoznak, hiszen az egyes találkozókat átlagosan 500 ezer néző látja. 2010 májusában a STORY4 vitte el a nézők otthonába az Atlético Madrid – Fulham meccset, amelyen a vendégek soraiban pályára lépett a magyar kiválóság, Gera Zoltán is. Ezt 800 ezren követték, a 18-49 éves férfiak körében 10,3%-os közönségarányt ért el.

S ha már STORY4: a csatorna őszi kínálatából nem hiányozhat a Szerencsekerék Szulák Andreával, a Napi sztori Peller Mariannal, az átVágó Vágó Istvánnal, a nagy sikerű Poirot-sorozat vadonatúj részekkel, továbbá Miss Marple, Doktor Addison, A hidegsebész, illetve a megunhatatlan, legendás Dallas-széria sem.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik