Szórakozás

Ikerlányai ébresztgetik Cipőt

Ikerlányai mindennap meglátogatják a kómában fekvő Cipőt: remélik, fel tudják ébreszteni édesapjukat.

Az egész családja látogatja a két hete kómában fekvő énekest. Édesanyja, felesége és húga mellett 14 éves ikerlányai, Réka és Petra is gyakran járnak be hozzá, tudta meg a Bors. Kicsöngetés után a testvérek az iskolából általában egyenesen a kórházba rohannak, odabent pedig folyamatosan beszélnek apukájukhoz, simogatják, masszírozzák őt.


(Fotó: Story-Best archívum)

Mint ismeretes a Republic énekesének két hete pénteken leállt a szíve, sikeres újraélesztése óta sajnos kómában fekszik. Egyelőre az orvosok sem tudnak mit tenni vele, és akárcsak Cipő lányai, mindenki arra vár, hogy az énekes magához térjen.

“Réka és Petra nagyon szeretik Lacit, mindent megtesznek érte. Az ikrek gyönyörűek, Petra inkább apukájára, Réka az anyukájára hasonlít. Jól tanulnak, kedvesek, és halk szavúak, akárcsak Cipő” – mesélte a napilapnak a család egyik barátja, és hozzátette, hogy az énekes mindig is sokat tett a lányaiért.

“Annak idején, amikor a Balatonfüredi kórházban az első szívműtétje utáni rehabilitációját töltötte, az orvosi kezelés hatására 27 százalékról 41 százalékra növekedett a szívpumpa-teljesítménye. Vannak csodák, és bízom abban, hogy Cipő visszatér közénk” – tette hozzá a régi barát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik