Belföld

Orbán a tömeges közös imáról

„A Békemenet óriási kiállás Magyarország mellett. Nekem személyesen is sokat jelent, hogy tudom: mögöttem, velem együtt az országért dolgozik és érez sok százezer ember."

Orbán Viktor videón köszönte meg a Facebookon a békemenetesek szombati demonstrációját. A kormányfő szerint „olyasmi történt szombaton, amire emberemlékezet óta nem volt példa”. Orbán Viktor emlékeztetett rá, hogy ő személyesen részt vett „a rendszerváltás minden nagy tömegmegmozdulásán”, a legtöbben talán az ’56-os forradalom áldozatainak újratemetésén gyűltek össze. Lehettek úgy 200 ezren. „Most szombaton viszont legalább kétszer ennyien, de talán még annál is többen voltunk”mondta többes szám első személyben a kormányfő, aki szerint „ez óriási kiállás Magyarország mellett”.

“Szeretnék köszönetet mondani annak, aki eljött, aki kiállt Magyarország mellett, aki bátorítást, biztatást adott a számunkra, és nekem személy szerint is, hogy a következő hetekben jól végezhessük a munkánkat és eredményesen tárgyalhassunk az EU-val és más nemzetközi szervezetekkel is” – fogalmazott Orbán. A kormányfőnek egyébként személy szerint is sokat jelent, hogy tudja, “mögötte, vele együtt az országért dolgozik, érez és imádkozik sok százezer ember”. “Remélem, hogy a közös akaratnak meg lesz az eredménye” – zárta üzenetét a kormányfő.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik